Balon Zinciri Nasıl Yapılır?


Balon zinciri yapmak artık çok daha kolay. Balon zincirleri tüm özel günlerde, partilerde ve pek çok alanda görsel şölen sunmaya devam ediyor ve tüm beklentileri birebir karşılıyor. Zincir balon ile harika parti atmosferleri yaratabilir, konukları adeta şenlendirebilirsiniz. Ancak balon zinciri yapmaya dair herhangi bir fikriniz yoksa bu mutlaka aşılması gereken bir sorun!

Balon zincir seti hazırlamak için önce konseptinize uygun renk balona karar vermeniz, ardından konsept renginize uygun balonları satın almanız gerekir. Konseptinize uygun renkli balonlar, bir balon zincir aparatı, balon bandı ve bir balon pompası işinizi görecek. Eğer nefesime güveniyorum ve balon pompasına gerek duymuyorum diyorsanız, balonları kendiniz de şişirmeyi tercih edebilirsiniz. Bir balon zinciri yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi temin ettiniz. Şimdi ise balon zincirinin nasıl yapılacağına geçebilirsiniz.  

Balon zincir aparatını açıp seçmiş olduğunuz balonlarınızı aparat üzerinde yer almakta olan deliklere takmalısınız. Balon zincir aparatının rengine göre balonların yerleştirilmesi önemlidir. Bu işlemden sonra balon zincirini istediğiniz yere asabilir ve balon bandı yardımı ile yapıştırıp sağlamlaştırabilirsiniz.

Balon bant duvarda iz bırakmadan balonları çıkartmanıza yardımcı olur. Ayrıca balon zinciri hazır olduktan sonra balon zincir konseptini daha eksiksiz hale getirmek isterseniz balon bandı kullanarak balon zincirindeki balonlara ekstra balonlar yapıştırabilirsiniz. Doğum günü balonları ve sünnet düğünü balonları gibi konseptlerle alanları kusursuz hale getirebilirsiniz.

Balon Zinciri için Kaç Tane Blog Gerekir?

Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle unutulmaz bir gün yaratmak için ve bu günün çeşitli fotoğraflar ile taçlanmasını sağlamak için ihtiyacınız olan tek şey bir balon zincirine sahip olmak. Ancak bu noktada sizlerin gerekli malzemelere ve özgünlüğüne ihtiyaç var. Malzemeleri edindim ve özgünlük noktasında benden iyisi yok diyorsanız, bir an önce balon zincirleri yapmaya başlayabilirsiniz.

5 metre balon zinciri yapma aparatı üzerine tam tamına 110 adet balon yerleştirebilirsinizYani 5 metre balon zinciri ile 110 adet balondan oluşan dev bir balon zincirine sahip olabilirsiniz.

Özellikle, baby shower partisi gibi partilerde bu 110 adetlik balon zincirleri masa süslemesini kusursuz bir hale getirecek ve oldukça yeterli olacaktırYeterli delik sayısı ve diğer pek çok fonksiyonu ile balon zinciri yapma aparatlarını doğum partisi gibi partilerde de tercih edebilirsiniz.

Daha dev balon zincirlerine sahip olmak istediğinizde 5 metre yerine 7 metre, 9 metre ve 10 metrelik balon zinciri aparatları arasından da seçim yapabilirsiniz. Seçeceğiniz uzunluk ne olursa olsun, zincirlerinizin kusursuz bir şekilde görüneceğinden şüphe duymayın.

Balon Zinciri Duvara Nasıl Yapıştırılır?

Birbirinden eğlenceli anlar geçirmenize yardımcı olan organizasyonların, hazırlık süreçleri de şüphesiz bir o kadar eğlenceli geçiyor. Devasa balon zincirleri yapmak, renk renk balonlar arasından konsepte uygun seçimler yapmak ve balonları dilediğiniz herhangi bir bölgeye sabitlemek sizi memnun ediyor. Bu durumda balon zinciri nasıl sabitlenir ve balon zinciri nasıl kullanılır konularına hâkim olmaktan başka çareniz yok. Tüm konsepti belirlediniz, gerekli balonları edindiniz ve balon zinciri aparatı ile dilediğiniz boyutlarda bir balon zincirine sahip oldunuz.

Ancak nasıl sabitleyeceğinizi bilmiyorsanız balonlarınızın özgürce uçuşması muhtemel olacak. Bu nedenle balon bandı veya yapışkan kroşe yardımı ile balon zincirini dilediğiniz duvara sıkıca sabitlemeniz gerekiyor. Bu sayede balonların özgürce uçuşması engellenirken aynı zamanda daha estetik bir görüntü ortaya çıkıyor.

Özellikle de bir doğum günü partisi veya baby shower partisi düzenliyorsanız haliyle balonların önüne devasa bir masa koyacak ve bu alanda konuklarla çeşitli fotoğraflar çektireceksiniz. Arkada bulunan duvara balon zincirinizi saniyeler içerisinde sabitleyerek tüm dilediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Alternatif olarak balon kemeri de tercih edebilirsiniz. Balon kemeri üzerine yapıştırılan balon zincirleri özellikle de kına geceleri gibi organizasyonlarda çok sık tercih ediliyor. Balon kemeri tüm balonların eşit ve hoş bir görünümde olmasını sağlarken balonların patlama veya uçma durumlarını da tamamı ile engelliyor. Balon zincirinizi ister balon kemeri üzerine yapıştırın ister düz bir duvara her koşulda organizasyon ayın en görkemli ve en eğlenceli görünümlü organizasyonu olmayı başaracak, özel günleriniz fotoğraflara dönüp baktığınızda içinizi ısıtacak.

Balon Zinciri Aparatı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Günlük hayat telaşesinden bir an olsun kurtulmak için her daim partilere, özel gün kutlamalarına ve çeşitli organizasyonlara ihtiyaç duyarız. Tüm bu partilerin, özel gün kutlamalarının ve çeşitli organizasyonların daha eşsiz bir şekilde gerçekleşebilmesi için dekorasyon etkilerine büyük dikkat gösteririz. Bu durumda bizlere yardımcı olacak en ideal ürünler ise çeşitli süslemeler ve balonlardır. Bu sayede kocaman alanları epey renkli yapılar haline getirebiliriz.

Sizler de dev bir parti vermek istiyorsunuz ancak balon zinciri nasıl kullanılır bilmiyor musunuz? Bu noktada balon zinciri aparatı en büyük yardımcınız olacak. Aparatın üzerinde bulunan deliklere farklı şekil ve renklerde balonlar, asılabilir. Bu tür aparatlar, açık hava partilerinde büyük avantajlar sunar. Görsel bütünlük sağlayan renkli balonlar saatlerce bir arada kalır ve aparat sayesinde uçuşmaları veya dağılmaları engellenir. Bir organizasyon tarafından kullanılan balon süsleme tarzı, etkinliğin düzenlendiği bölgeye göre değişir. İç mekân dokularını hazırlarken balonları şişirmek oldukça iyidir. Buna karşılık uçan tip balonlar tavanınızda oldukça estetik bir görünüm yaratabilir. Bir çocuğun doğum günü kutlamasını hazırlarken basit tarz malzemeler kullanmak yerine belirli tema ve konseptlere sahip balon zincir modelleri arasından seçimler yapabilirsiniz.

Parti Balonları Nasıl Yapılır?

Özel gününüzü unutulmaz kılmak, sevdiklerinizle birlikte eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek için organizasyon çok önemli oluyor. Organizasyon partileri için yaz aylarında açık alanlar daha sık tercih edilirken kış aylarında kapalı mekânlar tercih ediliyor. Açık alanları dekore ederken doğayla mükemmel uyum içinde olan açık renkli balonlar tercih etmek samimi ve enerjik bir atmosfer yaratabilmenize yardımcı oluyor.  Birbirinden farklı konseptler oluşturmak ise sizin özgünlük ve yaratıcılığınızı gözler önüne seriyor. Bu nedenle de bu noktada konsepte uygun seçimler gerçekleştirmek gerekli oluyor. Özellikle de çocuğunuz için bir doğum günü partisi düzenliyorsanız, yumurcağı memnun etmek için ne yazık ki epey çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bu noktada, Minnie Mouse balon zinciri ve deniz kızı balon zinciri gibi modeller çocuğunuzun epey hoşuna gidecek modellerdir. Bunun yanı sıra özellikle de son zamanlarda epey popüler olan Unicorn balon zinciri modelleri de organizasyonları kusursuz bir yapıya dönüştürecek.

Hadi diyelim parti konseptine uygun balonlara karar verdiniz ve alanda tüm özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı yansıtmak istiyorsunuz. Bu durumda ise soracağınız soru balon zincirine balon nasıl takılır sorusu olacak. Bu konuda sizler balon zinciri aparatına ihtiyaç duyacaksınız. Seçmiş olduğunuz balonları balon zincirine takabilmenin en hızlı ve en pratik yolu bir aparattan yardım almaktır. Seçtiğiniz balonları aparatın üzerindeki deliklere renkler ve boyutlar göz önünde bulundurularak takılmalıdır. Bu sayede kısa süreler içerisinde dev bir balon zincirine sahip olacak, alanı direkt renklendireceksiniz. Üstelik, balon zincirini dilediğiniz yere konumlandırabilme imkanınız da bulunuyor.